Wiele tu pisałem dla czego EU powinna zacząć trzymać USA na dystans... a na pewno nie wiązać się jakimiś pojebanymi umowami.... Tu mały materiał poglądowy: www.youtube.com/watch?v=HP7L8bw5QF4 Tu kontr-propaganda do tego syfu w telewizorze: Osobiście nie wierzę że wojny nie będzie... Zatem wg. mnie będzie... Pytanie tylko jaka i na jaką skalę. Jakie jest wasze zdanie? Tylko proszę nie pierdolcie o zabitych dzieciach bo to USA gówno obchodzi: http://www.geekweek.pl/aktualnosci/15858/efekty-wojny-w-iraku-gorsze-niz-w-hiroszimie-i-nagasaki http://www.sfora.pl/Policzyli-ofiary-wojny-w-Iraku-To-byla-rzez-a39204 Tak więc bez pierdolenia z telewizora o biednych ludziach bo USA od dawna macza w Syrii paluchy, nie zdziwił bym się gdyby podłożyli tam te jebane bomby. Ale ciekaw jestem waszych opinii. Czy jest w ogóle jeszcze jakiś sens wierzyć w te telewizyjne pierdy?
Może Al-Ka'ida i tych nie wiem kilkuset albo paru arabów którzy się wqrwiają że USA PetroDolarami ograbia ich tworząc elitę która ma kasę a reszta żyje w nędzy jest grożnych bo rakietą zmontowaną w garażu rozwalą komuś mieszkanie w Izraelu... Albo podłożą gdzieś bombę zabijając ileś tam ludzi... USA Rosja Chiny Indie Francja Izrael i wielu innych dysponują arsenałem atomowym który może zniszczyć wszystko co żyje na ziemi... Al-Ka'ida może Cię przypadkiem zabije bo będziesz w niewłaściwym miejscu i czasie, krótko mówiąc będziesz mieć pecha. Jeśli oni ruszą te arsenały zginą wszyscy na 100% i to jest prawdziwe zagrożenie, wystarczy że jednemu odjebie i wciśnie przycisk. Bam. Koniec cywilizacji człowieka.
Uważam że takie tematy jak ten są ważne i potrzebne bo można się z nich dowiedzieć że banda psychopatów mordujących ludzi nie jest groźna bo są bandy psychopatów które zabijają ich więcej.
Temat całkiem niezły i ostatnie video... Sam oglądam tv i nie zawsze jak słyszę że jakiś samolot zbombardował cośtam to kojarzę fakty... a tu żeczywiście te całe gadanie o interwencji w Syrii to jedna wielka lipa, skoro od 2 lat tam latają jak chcą bombardują co chcą... W sumie nie dziwię się tej Alkajdzie. Słabo... [edit] Już nie wiem jak z tą Alkajdą jest śmierdzi to na kilometr. Bombardowanie jakiegoś kraju bo tam jest broń masowego rażenia to po Iraku dla mnie są bzdury Indie mają taką broń Rosja Oczywiście USA i nikt tam nie lata ich bombardować. To jakieś chore po mojemu zdecydowanie tu nie chodzi o pokój na świecie.
Być może moonbat ale nigdy Rosja i Chiny nie groziły USA "Poważnymi konsekwencjami" Se latali bombardowali a teraz? Myślicie że jedne z największych potęg militarnych blefują? Bo w Tefałenie kochają Obamę i USA? Snowden był w Chinach i Rosji, w sumie wcześniej pozwalali na wszystko USA nawet w graniczącym z Rosją Afganistanie, teraz nie... ciekawe. Osobiście zaczynam bardziej nie lubić USA niż Rosji... Rosja jest chujwa ale się z tym nie kryje Chiny również a USA wali ściemy non stop i rucha wszystkich do okoła pod pretekstem szerzenia demokracji nawet na drugim końcu świata w jakimś zadupiu jak ktoś jej kurwa nie chce to musi... bo to demokracja z USA. Idąc po linku z poprzedniego video znalazłem Putina, i wg. mnie gada z sensem i nie zachowuje się jak wariat:
Dla zainteresowanych. Russia Today po ostatnim leaku deklaruje, że 11 Wrzesnia był robotą wewnętrzną zorganizowaną przez CIA i White House + czym tak naprawde jest AlQaeda. Niestety nie ma polskiej wersji.
cytując Alberta Einsteina "nie wiem jaka bron będzie użyta podczas 3eciej wojny swiatowej ale wiem, ze podczas 4 tej beda juz uzywane jedynie kije i kamienie" tak. bedzie 3 wojna z pewnoscia.