Customize

Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :-)

Discussion in 'Prosjekt Chanology' started by scientologsekten, Feb 3, 2009.

 1. re: Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :)

  Mycket bra jobbat.

  Jag är ändå förvånad över hur ett så stort företag känner att dom behöver så mycket på fötterna för att säga upp kontakten med drogfritt.nu. När det gäller ett företags trovärdighet brukar "guilt by association" räcka, men inte för Brinova.
  Scientologerna har ju ett antal frontorganisationer där en del öppet erkänner kopplingarna, andra lite mer diskret.

  All information finns på nätet, inkl på min blogg och som sagt så har svt i sin granskning konstaterat kopplingen. Man undrar om dom känner till Google. Drogritt.nu stödjer scientologernas antipsykiatriska propaganda men på ett lite mindre offensivt sätt. Drogritt drivs av en scientolog och flera medarbetare är scientologer. Hela deras "droginformation" är antipsykiatriskt vinklad, men visst, det kräver ju att man har kännedom om missbruk och narkotika för att se detta uppenbart, vilket man inte kan kräva av en Vd.

  Jag tycker att dom har all information redan. Det är i deras inrtresse att ta reda på fakta. Men fler mejl skadar inte. Drogritt.nu drivs av scientologen Åsa Graaf och vinklingarna jag talar om är att man kallar beriendeframkallande läkemedel för psykofarmaka (detta har man visserligen ändrat på nu men informationen finns oförändrad på narconons hemsida) Smärtstillande tar man knappt upp. Enda opiaterna man tar upp är de som används vid substitutionsbehandling av paykiatrin, tex metadon och subutex, inte citodon, tradolan, petidin, kodein, etc. Ingen tillfällighet.

  nordic sport och pitney bowes och concateno har dragit sig ur sista 3 månaderna. Tidigare har Willys dragit sig ur samt ventelo. Man tycket att detta skall räcka.

  Brinova kan väl själva gå in på http://www.drogutbildning.se/ och jämföra informationen, den är identisk! Vad mer ska dom behöva?

  Från Narconons hemsida
  http://www.drogutbildning.se/drogfakta.html

  Från drogfritt.nu hemsida
  http://drogfritt.banananas.se/content/view/18/35/

  Idenstisk information. Begreppet "sinne" används flitigt inom scientologin
 2. Hombre Moderator Skandinaviska

  re: Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :)

  varför har de tobak som droger... Scilonsen röker ju som skorstenar allihop... :S

  EDIT: det står på Narconon's sida att deras fakta kommer från drogfritt.nu så det kanske är svårt att peka på den copypastan
 3. re: Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :)

  Hur mycket tydligare skall det behöva bli för Brinova. Nu har Drogfritt även börjat propagera Youth for Human Rights vilket alltså är en scientologfront det också. Att propagera religionsfriheten är viktigt för scientologerna eftersom det är ett utmärkt skydd för att existera och slippa betala skatt.
 4. Hombre Moderator Skandinaviska

  re: Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :)

  Till alla som mailade Brinova: Bra jobbat. De är borta från listan nu :)
 5. Anonymous Member

  Re: Hjälp söktes. Uppdraget slutfört :)

  9jm6fd.jpg

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins