Customize

KONY 2012

Discussion in 'Skandinavia' started by Noobtube, Mar 7, 2012.

 1. Noobtube Member

 2. Juster Moderator

  Hvilke ideer har blitt luftet så langt?
 3. yax Member

  Kony har hele den ugandiske hæren med nå 100 amerikanske soldater som egene rådgivere etter seg. Han vet åpenbart hva han driver med og har vært på frifot lenge. Det er 6 år siden han var i Uganda. Og jeg spør meg selv: Hva skal denne videoen gjennomføre? Starte en ny krig? Bruke utrolig mye penger på plakater som ikke hjelper en eneste barnesoldat. Invisible Children har dårlige økonomistyring enn et gjennomsnitlig fotballokalag. Den politiske virkelighetsbeskrivelsen som er beskrevet er i BESTE fall en utrolig vridning av sannheten. Samtidig så jobber IC aktivt for å styrke den millitære styrken til Museveni, Ugandas lille Putin. Ikke veien å gå med andre ord.

  Og har dere noen gang spurt dere selv hva en militærintervensjon faktisk vil føre til? Forferdelig blodig hevnasksjoner? OG hvem er det som står mellom nettopp Kony og et angrep? En vegg av de barnesoldatene du nettopp prøver å redde. Og det HAR vært fremgang i fredsarbeid i Uganda og området de siste årene. Og en peker på de underliggende problemene som en trenger for varig fred. Man skal ikke glemme at den ugandiske hæren ikke er de snilleste pikene i klassen selv.

  Når du fremmer militærintervensjon for å redde barnesoldater bør du kanskje nevne at det er noen barnesoldater mellom fyren du prøver å ta og militæret du prøver å styrke. Eller at øverstkommanderende for dette militæret du prøver å styrke er Ugandas egen lille Putin. Eller at alle de horrible tallene man kommer med, som forsåvidt stemmer, er fra en tid når LRA ikke var så svekket som de er nå (noe som har skjedd fordi det har vært på dagsorden – USA via AFRICOM har vært inne i lange tider), og gjør kampanjen en smule mindre nyttig.

  Videoen er ganske full av både utelatt og feil informasjon, spesielt når det gjelder det politiske bildet i USA rundt saken.
  • Like Like x 2
 4. Akaecius Member

  The footage used in the video is from 2003 AFAIK.
 5. MisterSir Member

 6. yax Member

  Barnslig derail.
 7. chornos Member

 8. Anonymous Member

  "Machine Gun Preacher" didn't help the anti-Koni cause, sry

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins