Mogłeś pisać, mój mail wisiał chwile przy koordynatorach(Rzeszów) Było by nas 3...Jeszcze z 1 osoba i coś by można było muslec
Chciałbym podkreślić, że zostałem już koordynatorem w strefie Śląska i można wpisać mnie na ową listę Pozdrawiam
Przepraszam, ale myslalem ze lista Polskich koordynatorów bedzie zamieszczona na miedzynarodowej stronie Anonow, tak aby koordynatorzy z innych krajow mogli skontaktowac sie ze soba w celu wykonania jakiegos protestow, ale z tego co widze lista koordynatorow jest tylko tutaj ;P
@MakaveliAnon Nie ma czegoś takiego jak koordynatorzy Anonów. Jeśli chcesz współpracować z innymi, w innych krajach, to możesz to zrobić uczestnicząc w wybranych tematach całego WWP.
Wiem wiem że jestem trochę górnikiem, bo odkopuje temat, aczkolwiek wyrażam chęć na pozostanie koordynatorem województwa Dolnośląskiego, czekam na pytania
Koordynatorzy są przydzielani do miast, a nie do województw. Własciwie zacznijmy od tego że nie podałeś nawet maila.
A bo czytałem wcześniej temat gdzie były województwa wymienione, i najwidoczniej coś mi się posrało. A więc zgłaszam się na Wrocław, e-mail : invisible.op@gmail.com
Witam Chciałbym zostać koordynatorem na terenie Gdańska a najlepiej całego TRÓJMIASTA Mam możliwości drukowania dużej ilości plakatów oraz ulotek z darmo,oraz posiadam umiejętne zarządzanie grupą ;p Oraz znajomości e-mail- anonthomson1337@gmail.com
Juz prawie sie udało, to jeszcze poprosimy nick z forum żeby w razie czego można było napisać tu na pw. Schemat jak to powinno wyglądac jest przyklejonym temacie wiec nie rozumiem czemu trzeba to tłumaczyć.
Posiadam konto od niedawna, jednak działam już od dłuższego czasu kontaktując się z anonimowymi na terenie Kartuz. Deklaruję się do komórki miasta Kartuzy.
Uprzedzam, że na następne takie posty nie bede poprostu reagował. Jesli sie zgłaszacie to bądzcie tacy mili i podajcie niezbędne info tj. NICK- MAIL-MIASTO. Ostatni raz to tłumacze.
F*ck. Sorry, że zapomniałem Nick: Shary mail: michalyagami@gmail.com Miasto: Kartuzy (tak jak napisałem wcześniej) Jeszcze raz przepraszam za pomyłkę.
Chciałbym (ponownie) zostać koordynatorem miasta Bielska-Białej. Wcześniej byłem koordynatorem Śląska, lecz z przyczyn niezależnych ode mnie musiałem opuścić forum WWP. Mój mail to: anonops78@gmail.com
Listę koordynatorów można porównać do zabawy dzieci w chowanego na pustyni... przynajmniej publicznie wiadomo kogo unikać.
Pomysł z koordynatorami Albino określił jako chujowy. Ja uważam, że jest idiotyczny i destrukcyjny. Konsekwencją nie zrozumienia tego czym jest Anonymous są inicjatywy tworzenia "Armii Zbawienia", ostatnio robi to Namax. Anonymous nigdy nie będzie sformalizowaną grupą!
Przynajmniej coś robie nie powole by te pier***** PO-wskie durnie sprzedały polSKE ! KUrwa dosyć mam , pierdolony naród ... ślepy , potraficie tylko krytykować ... ! Jak nas zniszczą to wtedy będziecie chcieli walczyc ale bedzie o gowno walczyc ... !
Czemu niby pomysł z koordynatorami jest zły? Przecież skądś trzeba czerpać informacje co i jak, gdyby nie koordynatorzy to demonstracje na ACTA nie wyglądałyby tak jak wyglądały. Sam jestem koordynatorem i jest ok, nie rozumiem twojej wypowiedzi.
Zaprawdę, mądry post. A w zasadzie, to skoro Vatican moze mieć Opus Dei, to my powinniśmy zwyczajnie inaczej sie nazwać. Władzę uzyskuje się obecnie poprzez inwigilację, pamiętajcie.
O ile temat jest nadal aktualny i jeżeli nie ma sprzeciwu to zgłaszam sie na koordynatora miejscowość Konin. cyber.host@vp.pl
Fakt nie zgadza się to z czym jest anonymou. Ale Namax ma racje i to wiadomo nie od dziś.... Najlepszą obroną jest atak.A tak nawiasem anonymous coraz bardziej śmierdzi mi rządową (lub innej organizacji) propagandą na wielką skale w której wykorzystuje się nieświadome jednostki!
Temat z koordynatorami został zdjęty z przyklejonych bo poprostu sie nie sprawdził. Tak więc jak narazie nie jest aktualny i nie sądze żeby w najbliższej przyszłosci był sens jego przywracania. Na upartego moża by wrzucic liste do info-threadu ale niewiem czy to dobry pomysł skoro to nie działało... Z drugiej strony za granica nadal działa to z czego ten pomysł sie wywodzi czyli anonstillalive i tam to prawdopodobnie działa no ale to jest polska nie elegancja francja...
Jak potrzebujecie jeszcze kogoś to Gdańsk (Trójmiasto). Słyszałem , ze może być więcej koordynatorów niż jeden. Email ; anon@vip.onet.pl