Nie ma powodu by zamykać. 1. Nie planowano tutaj stricte nielegalnych akcji - nikt nie proponował ataków hakerskich, niszczenia mienia prywatnego/publicznego ani nic z tych rzeczy 2. Akcja nie dojdzie do skutku 3. Powstał kolejny ciekawy troll thread. Nauczyłem się ich nie zamykać, bo ostatecznie 90% polskiego subforum musiałbym zamknąć za trolling Poza tym fajnie jest czasem potrolololololować.
Tusk, jak znam życie, powiedziałby publicznie, że zrozumiał nasz przekaz, podziękowałby nam za nasz wkład w demokrację i dalej robił swoje.
Albino czemu nie dojdzie do skutku moze dojsc. Jak zdobede kase i zoriebtuje sie gdzie tusk mieszka ti moze zrobie. PS sorry A bledy ale pisanie na 3calowej klawiarurce i do tego wolnej latwe nie jeat... ;-)
Ja pierdole jakie nekabie... Jakby ktos do Ciebie wyslal jednamaske z listem od Anonow to uznalbys to za nekanie? Sorry aletu sie ni rozumiemy.
@patrz post #45 PS... Ale dobra, postaram sie pisac poprawnie. Tylko o polskie znaki sie nie czepiaj bo mam angielski ROM w telefonie. Wiec o co chodzilo Ci z tym nekaniem?
C'mon chyba nie wziąłeś tego na poważnie, odciski palców w polsce? ...please Po drugie jakie znowu nękanie... wysłanie pojedyńczej maski to nic złego o ile nie będzie na niej żadnej groźby. W końcu każdemu może się adres pomylić.
hehe no adres mi sie pomylil panie premierze. Ta maska tez nie wiem jak sie tu znalazla... Dzielo szatana czy TVN?
to moze podam swoj adres i prosze o nadsylanie masek do mnie, potem je chetnie rozdam bliskim, znajomym i ludziom zainteresowanym tematem i narescie jakies akcje w realu wypala...ale moze jest szansa ze tusk do nas dolaczy i przejdzie transformacje niczym Evey Hammond... tak na serio to nie widze sensu zastraszania rzadu, bo nie da sie zwalczac ognia ogniem -zastraszanie nie moze byc odpowiedzia na zastraszanie, musimy wyjsc poza schemat i osmieszyc lub zingnorowac wladze a nie probowac takimi samymi metoda ja zwlaczas, to ja tylko umocni i jej odpowiedzia bedzie wiecej zastraszania Nie możemy rozwiązywać problemów używając takiego samego schematu myślowego, jakim posługiwaliśmy się w trakcie ich pojawienia się. - einstein
Czyli rozumiem, że to jednorazowa operacja? Nie chcesz jej ponawiać co jakiś czas? Myślałem raczej o akcji gdzie "pan" Tusk odbiera dziennie powiedzmy setkę naszych ulotek powiedzmy w każdy piątek. Zgodnie z tym co organizowaliście FuckGovFriday. Jak każdy wyśle mu coś dowolnego dnia będzie to kiepskie wykonanie, tak uważam. Zero zgrania, a to dobrze nie świadczy. Zajebiste podejście kurwa... IRC/PM? Bo chyba nie tutaj?
Proponuje zrobic to przed jakas powazniejsza akcja. Takie ostrzezenie. Tusk potraktuje to jako glupia zabawe a my tymczasem zoranizujemy cos powazniejszego to zrozumie ze nas trzeba na powaznie brac.
Ostrzeżenie? Zagrozicie mu że wyślecie mu więcej darmowych masek ? A nie możecie np. mi zagrozić? Chętnie przyjme darmowe maski, 40 zł na ulicy nie leży.
Bo to w sumie jest dosc glupie... Dzisiaj wyslemy maski a jutro powysyłamy darmowy sprzęt AGD RTV, tak dla ostrzeżenia. Mysle że nie ma zbytnio sensu kontynuowac tematu, pomysł raczej nie trafiony.
Prostsza opcja - wydrukowana maska, dostarczona w liście, albo zwyczajnie podrzucona do skrzynki. No i adres czeba mieć.
Ale liscik mu mozna podeslac... Wieksza anonimowosc wtedy bo kolo skrzynek pocztowych monitoringu nie ma.