Chrupki, paluszki, winko, potem zdejmujemy maski, pokazujemy dowodziki, wymieniamy się numerami gg i tworzymy kółko wzajemnej masturbacji. A ukryte w krzakach trolle robią nam fotki. To ja chyba jednak wolę iść do kościoła
cała wasza społeczność wwp to porażka, nie dziwie się że albino odchodzi a rainbow nie chce tego wziąć, elo.
Nie mieszkam w wawie, za co często żałuję, ale akcja mi się jak najbardziej podoba. Bez niczego tak sobie, coraz częściej, coraz więcej. Coś się wydarzy
Biały Rycerz here: Femme to trollkonto, akcja ma na celu zdobycie zdjęć polskich anonymusów do kolejnych fotoszopek. Mogliście się zresztą domyśleć, skoro akcja ma miejsce dzień po ataku spamerskim na forum. Nie dziękujcie.
Tak, bo sobie piszemy na forum na którym nie można popełniać nielegalnych dzialan, takich to tylko łapać i na smierc skazywać.
Co by mieli na złapaniu nas? Jest nas za dużo. jeśli chcieli by łapać, musieli by mieć za co. To nie Ameryka, że stoisz krzywo a oni Cie zastrzelą bo "stanowiłeś zagrożenie, a wolimy nie ryzykować". Musielibyśmy zrobić coś niezgodnego z prawem, co nie wchodzi w grę. Z tego na sądzę, Pan Tusk, ostatnio za dużo kontaktu ma z Koreą. I jego poczynania mają lekki podtekst panowania podobnego do Korei. (trudno określić mi jaki tam ustrój panuje). Ale to tylko moja opinia. Może być błędna jak każda inna.
I jak, dużo osób przyszło? To przecież oczywiste, nawet się z tym nie kryła, lansowała się przy wyborach na moda.
Po co i dlaczego? Nie zamykajcie tego tematu. Femme (tak jak inni) ma prawo sobie organizować i pisać co chce (dopóki nie łamie regulaminu), tak samo jak ja i Ty mamy prawo całkowicie to olać. Prosta sprawa: "nie lubisz, to nie jedz". Zamknięcie tego tematu byłoby sugestią, że przeciwnicy tej akcji są równiejsi, niż jej zwolennicy, a przy okazji godzi w wolność wypowiedzi, a także ideologię Anonimowych i WWP. Z resztą, zamkniesz ten temat, to pojawi się następny.
Jutro kolejne OpSunDay. Rozszerzamy akcję na Kraków w tym miejscu: https://maps.google.com/maps?ll=50.058461,19.934682&z=17 Planty przy ulicy Poselskiej, niedaleko urzędu miasta.