Tak troche z ciekawości zrobiłem mały sondaż jakie są wasze poglądy polityczne. Możemy tu również troche podyskutować na ten temat bo jak widze bardzo go lubimy (i lubimy offtopować ^^). Możliwe jest zaznaczenie kilku odpowiedz jeśli np. ktoś popiera partie A i toleruje partie B. *Przy ruchu palikota zrobiłem jedno P za dużo i nie da się teraz tego poprawić
Zagłosowałem na PSL, bo jak na razie tylko ta partia zdaje się mieć realne szanse na przejęcie władzy i nie być pod kontrolą żydomasońskiego lobby TVNu i gazety Wybiórcze
Osobiście nie głosowałem na żadną z tych partii [w ogóle nie brałem udziału w wyborach] ; powód dla mnie jest oczywisty - nazwiska się nie zmieniają, tylko partie i funkcje pełnione przez tych ludzi w rządzie.Wg. mnie ten postkomunistyczny gatunek polityka musi wymrzeć by mogło być "normalnie" . Pozdrawiam
Zastanawiam się, czy nie zgłosić Anom2k11 do bana. Niby powinienem, ale nie lubię wykluczać ludzi z dyskusji.
To że posiada podobny link i taki sam avatar to jeszcze nie powód, a dyskutuje kulturalnie i przestrzegając regulaminu. Po prostu musi jak najszybciej zmienić ten avatar, bo wprowadza ludzi w błąd.
Impersonating jest karany banem. Ale raczej nie będę tego zgłaszał. Jeśli użytkownikowi Anon2k11 to nie przeszkadza, to nic mi do tego. Ostateczna decyzja i tak należy do osoby podrabianej
Zamiast UPR powinien raczej być KNP (Kongres Nowej Prawicy). Tak czy siak, jestem za tym. A RPP też jest chyba poprawną formą (Ruch Poparcia Pajaca).
up Przypomnę, że obrazek powyższy był już postowany na tym forum w innym temacie, ale dziwnym trafem zniknał zaraz po komentarzu pewnego moderatora "hehe fajne". Przypadek? Nie - Wolność Słowa
Ja go nie usuwałem - mi się tam on podobał i wciąż podoba. Prawdopodobnie zrobił to autor tamtego postu. Chociaż nie mam pojęcie, bo nie zaglądałem tam.
Tworzyłem i tworzę struktury Ruchu Palikota na Dolnym Śląsku. Tworzyłem system komunikacji RP oraz system portali i część spraw związanych z fb. Poza tym w RP jest sporo osób, które fascynują się JKM. Sam jestem jego zwolennikiem. Co do PO to zablokowałem kandydaturę pewnego posła, poprzez ujawnienie pewnej afery. Stracił kilka tyś głosów - wystarczyło. Myśl globalnie, działaj lokalnie. Jak widać nie jestem zwolennikiem bandy czworga. Aczkolwiek w każdej partii są ludzie pożyteczni jak i pasożyty.
Chomik, daj spokój. W polityce są ludzie, którzy naprawdę chcą coś zrobić dla Polski i dla Polaków. Tylko, że u władzy są ci, którzy dbają tylko i wyłącznie o swoje tyłki i ewentualnie tyłki swoich adoratorów, więc ci, którzy chcą coś dobrego zrobić, są odsuwani, ośmieszani lub wręcz likwidowani.
Sejm składa się z około 460 posłów, z czego połowa preferuje motto widniejące na twoim avatarze, 3/4 tego co zostało śpi, z czego połowa tych grzebie coś w komputerkach, i połowa tych słucha co mówią inni, a tych 1/4 chce cokolwiek zrobić dobrego dla polski. No i jest ich mało!
I wyobraź sobie, że są ludziki co nawołują, do likwidacji Senatu... http://obywateledosenatu.pl/ EDIT: Palikot 5glosow... o matko...
Klikam na "inne", gdyż człowiek nie jest w stanie wymyślić takiej formy rządów, aby wszystkim się podobało. Niestety.
Mam pewne obawy co do Twoich zapatrywań na utopię i rozwiązania sensowne (aka forever poniżej progów wyborczych), ale pozwolę sobie nie roztrząsać tematu w obawie przed kolejnym kilkustronicowym postem...
widzę RPP na szczytach, Jezus Maria -.-' Nie wieże w politykę, nie wieżę żeby ludzie byli zdolni zaprowadzić ład, wystarczy popatrzeć na Historię, na cyrki i kabaret w sejmie, na polityków, na całą tą przednią komedię. Nie ma czegoś takiego jak "sprawiedliwe i dobre" rządy ludzkie. Nie głosuje, nie opowiadam się za żadną partią. Nie wieże w system.
Strażnik ortografii czuwa. Samotny ogląda miasto w poszukiwaniu gramatycznej zbrodni. Gdyby to jeszcze robiło na mnie wrażenie.