Customize

Poglądy polityczne

Discussion in 'Polska' started by 0.32359279955933379, Dec 18, 2011.

?

Jakie są twoje poglądy polityczne

Platforma Obywatelska (PO) 4 vote(s) 6.3%
Ruch Poparcia Palikota (RPP) 25 vote(s) 39.1%
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 6 vote(s) 9.4%
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 6 vote(s) 9.4%
Sojusz Lewicy Demokratycznej (SLD) 2 vote(s) 3.1%
Unia Polityki Realnej (UPR) 7 vote(s) 10.9%
Inna (podać w komentarzu) 18 vote(s) 28.1%
Multiple votes are allowed.
  1. Tak troche z ciekawości zrobiłem mały sondaż jakie są wasze poglądy polityczne. Możemy tu również troche podyskutować na ten temat bo jak widze bardzo go lubimy (i lubimy offtopować ^^). Możliwe jest zaznaczenie kilku odpowiedz jeśli np. ktoś popiera partie A i toleruje partie B.

*Przy ruchu palikota zrobiłem jedno P za dużo i nie da się teraz tego poprawić ;)
  2. Anon2k11 Member

PO jeszcze bym rozumiał, ale Pali-kota? :)

Pierwszy "liberał" RP :p

PS. RPP jest. ok
  3. Anonymous Member

Po latach kłamst i politycznej degeneracji jest tylko jedna opcja:
  4. Anom2k11 Member

Zagłosowałem na PSL, bo jak na razie tylko ta partia zdaje się mieć realne szanse na przejęcie władzy i nie być pod kontrolą żydomasońskiego lobby TVNu i gazety Wybiórcze

• Like Like x 1
  5. Anonymous Member

6. S4t4n4iL Member

Osobiście nie głosowałem na żadną z tych partii [w ogóle nie brałem udziału w wyborach] ;
    powód dla mnie jest oczywisty - nazwiska się nie zmieniają, tylko partie i funkcje pełnione przez tych ludzi w rządzie.Wg. mnie ten postkomunistyczny gatunek polityka musi wymrzeć by mogło być "normalnie" .

Pozdrawiam
    • Like Like x 3
  7. Anon2k11 Member

Komuś się udało :)
  8. Anonymous Member

Ja jestem apolityczny, dopóki towarzystwo wzajemnej adoracji siedzi ciągle w polityce.
    • Like Like x 2
  9. IMarcin Member

Nie jestem za żadną z tych partii. Nie zamierzam popierać gildii złodzieji
  10. Anom2k11 zmień sobie avatar bo cały czas mi się mylisz z Anon2k11.
  11. IMarcin Member

Widzę, że niestety "palikotowcy" przeważają
  12. Anonymous Member

Zastanawiam się, czy nie zgłosić Anom2k11 do bana. Niby powinienem, ale nie lubię wykluczać ludzi z dyskusji.
  13. To że posiada podobny link i taki sam avatar to jeszcze nie powód, a dyskutuje kulturalnie i przestrzegając regulaminu. Po prostu musi jak najszybciej zmienić ten avatar, bo wprowadza ludzi w błąd.
  14. Anonymous Member

Impersonating jest karany banem. Ale raczej nie będę tego zgłaszał. Jeśli użytkownikowi Anon2k11 to nie przeszkadza, to nic mi do tego. Ostateczna decyzja i tak należy do osoby podrabianej :)
  15. Anon2k11 Member

Nic, a nic :)
  16. Darth VAnon Member

Zamiast UPR powinien raczej być KNP (Kongres Nowej Prawicy). Tak czy siak, jestem za tym. A RPP też jest chyba poprawną formą (Ruch Poparcia Pajaca).
    • Like Like x 1
  17. Anonymous Member

• Like Like x 4
  18. Anonymous Member

up

Przypomnę, że obrazek powyższy był już postowany na tym forum w innym temacie, ale dziwnym trafem zniknał zaraz po komentarzu pewnego moderatora "hehe fajne". Przypadek? Nie - Wolność Słowa
  19. Anonymous Member

Ja go nie usuwałem - mi się tam on podobał i wciąż podoba. Prawdopodobnie zrobił to autor tamtego postu. Chociaż nie mam pojęcie, bo nie zaglądałem tam.
  20. Ja również umywam rączki nie usuwałem obrazka bo też mi się podoba.
  21. ch0m1kX Member

To niewidzialna ręka rynku!
  22. Anon2k11 Member

Obrazek przesadzony i to bardzo :p
  23. 1.41421356 Member

Tworzyłem i tworzę struktury Ruchu Palikota na Dolnym Śląsku. Tworzyłem system komunikacji RP oraz system portali i część spraw związanych z fb. Poza tym w RP jest sporo osób, które fascynują się JKM. Sam jestem jego zwolennikiem. Co do PO to zablokowałem kandydaturę pewnego posła, poprzez ujawnienie pewnej afery. Stracił kilka tyś głosów - wystarczyło. Myśl globalnie, działaj lokalnie.
    Jak widać nie jestem zwolennikiem bandy czworga. Aczkolwiek w każdej partii są ludzie pożyteczni jak i pasożyty.
  24. Zekdarrath Member

Ci, co są pożyteczni i uczciwi nie mają pleców u władzy
  25. RainbowSix Member

Uczciwi albo nie pchają się do polityki, albo szybko wypadają z gry.
  26. ch0m1kX Member

Pożyteczny polityk!? Ja pierdole do jakich cudów doszło!
  27. Anonymous Member

Chomik, daj spokój. W polityce są ludzie, którzy naprawdę chcą coś zrobić dla Polski i dla Polaków. Tylko, że u władzy są ci, którzy dbają tylko i wyłącznie o swoje tyłki i ewentualnie tyłki swoich adoratorów, więc ci, którzy chcą coś dobrego zrobić, są odsuwani, ośmieszani lub wręcz likwidowani.
  28. ch0m1kX Member

Sejm składa się z około 460 posłów, z czego połowa preferuje motto widniejące na twoim avatarze, 3/4 tego co zostało śpi, z czego połowa tych grzebie coś w komputerkach, i połowa tych słucha co mówią inni, a tych 1/4 chce cokolwiek zrobić dobrego dla polski. No i jest ich mało!
  29. Anon2k11 Member

I wyobraź sobie, że są ludziki co nawołują, do likwidacji Senatu...
    http://obywateledosenatu.pl/

EDIT:
    Palikot 5glosow... o matko...
  30. IMarcin Member

też się załamałem. Jednak ludzie są naiwni
  31. wolf_spirit Member

Klikam na "inne", gdyż człowiek nie jest w stanie wymyślić takiej formy rządów, aby wszystkim się podobało. Niestety.
  32. Anon2k11 Member

Dlatego się wybiera rozwiązania sensowne, a nie utopijne.
  33. Anonymous Member

Mam pewne obawy co do Twoich zapatrywań na utopię i rozwiązania sensowne (aka forever poniżej progów wyborczych), ale pozwolę sobie nie roztrząsać tematu w obawie przed kolejnym kilkustronicowym postem...
  34. telomere Member

Mój głos i opinii:
    Inna. OP i ankieta nie powiedzie na Anonymous.
  35. Anon2k11 Member

To nie rozstrząsaj tematu.

Taki przyklad...

36. Faweks Member

widzę RPP na szczytach, Jezus Maria -.-'
    Nie wieże w politykę, nie wieżę żeby ludzie byli zdolni zaprowadzić ład, wystarczy popatrzeć na Historię, na cyrki i kabaret w sejmie, na polityków, na całą tą przednią komedię. Nie ma czegoś takiego jak "sprawiedliwe i dobre" rządy ludzkie. Nie głosuje, nie opowiadam się za żadną partią. Nie wieże w system.
  37. wieże to możesz ewen. budować. Ja natomiast nie wieRZe jak można tak pisać.
  38. Faweks Member

Strażnik ortografii czuwa. Samotny ogląda miasto w poszukiwaniu gramatycznej zbrodni.
    Gdyby to jeszcze robiło na mnie wrażenie.
  39. IMarcin Member

To nie ma robić wrażenia tylko bierz słownik i się douczaj. Polski to piękny język, więc nie psuj go
  40. Faweks Member

Jezus Maria, jest i jego pomocnik.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins