Customize

Poglądy polityczne

Discussion in 'Polska' started by 0.32359279955933379, Dec 18, 2011.

?

Jakie są twoje poglądy polityczne

Platforma Obywatelska (PO) 4 vote(s) 6.3%
Ruch Poparcia Palikota (RPP) 25 vote(s) 39.1%
Prawo i Sprawiedliwość (PiS) 6 vote(s) 9.4%
Polskie Stronnictwo Ludowe (PSL) 6 vote(s) 9.4%
Sojusz Lewicy Demokratycznej (SLD) 2 vote(s) 3.1%
Unia Polityki Realnej (UPR) 7 vote(s) 10.9%
Inna (podać w komentarzu) 18 vote(s) 28.1%
Multiple votes are allowed.
  1. A_ESEN Member

Popieram w pewnym stopniu Solidarną Polskę.
  2. Tuziak Member

nie popieram żadnej partii, wszyscy chcą dojść do władzy bez rozliczania polityków z poprzednich kadencji na czym traci obywatel zasypany pięknymi słowami bez pokrycia.
    NP:

• Like Like x 1
  3. Adin122 Member

Widzę że koledzy z RPP mają większość , ciekawe że są tu także ludzie głosujący na mniej aktywistyczne partie :)
  4. Volk Member

Pfff... W Polsce jest taki wybór... Zdecydowałem się wybrać Korwina, chociaż nie zgadzam się z nim we wszystkim, jednak on jest najbliższy moim poglądom.
    PO nie tknę kijkiem i przez chusteczkę za ich zamordyzm (nie mylić z silną ręką, to nie są ludzie z autorytetem tylko tchórze z solidnymi plecami) nie tam gdzie trzeba ("Donald matole...") oraz nadmierną spolegliwość wobec każdego kto ma grubszy portfel i głośniej tupnie. Zgoda buduje (czego powinna się nauczyć "prawica" Kaczyńskiego, dziwią się, że do niczego nie dojdą tworząc frakcje po 10 osób?), ale zgoda Tuska zbudowała tylko niemieckie i rosyjskie domy za nasze pieniądze. Typowy przesadzacz, PiS nie chce iść na najmniejszy kompromis, on zaś wyliże dolne partie ciała wszystkim.
    SLD? xD To w ogóle istnieje? Czuję niechęć do lewicy, zwłaszcza składającej się z grubych poPRL-owskich nierobów, na szczęście już nadchodzi ich koniec. Każdy podp****olił im cześć elektoratu: Palikmiot odebrał im "młodych wykształconych europejczyków z wielkich miast", wyciągający ręce po więcej zapomóg poszli do Kaczyńskiego, a ci mający w d**ie ideologię, "byleby dobrze było" mają swoje PO.
    PiS? Cóż, był czas że nie miałem nic przeciwko. Owszem, może to "straszni katoliccy zamordyści", ale, jak pokazała nam historia ten naród trzeba troszkę przytrzymać ("złota wolność szlachecka" i patrzcie, co otrzymaliśmy...), zamordyzm mnie nie przeraża, nie jestem zwolennikiem totalitaryzmu, inaczej by mnie tu nie było, ale potrzebni są rządzący, którzy nie dadzą sobie wejść na głowy. Gorzej, że PiS zdziwaczał do reszty, ci, którzy w miarę mądrze mówili odeszli do mikroskopijnego PJN, zostali tylko Mistycy Smoleńscy (tm), zaś ich obrona tradycji i starych wartości sprowadza się do wojny o dziko stojący krzyż, przez co zrobili tylko swoim pozerstwem z katolików i konserwatystów debili (przeciętnemu Polakowi do dziś na dźwięk słowa "katolik" staje przed oczami moher). Obecnie mam ich głęboko w końcowym fragmencie jelita grubego. Zamiast porządnej opozycji skłócona lewicowa partyjka mamiąca "prawicowymi wartościami".
    RPP? LITOŚCI. Ostatnie, czego potrzebujemy, to showmana łapiącego się wszystkiego, byleby podwyższyć sobie słupek. Owszem, polityce jest potrzebna świeża krew, ale nie oznacza to, by SPROWADZAĆ DO SEJMU LUDZI BO SĄ DZIWADŁAMI! Ci ludzie mają rządzić kiedy ta kretyńska "partia" przebiła się na głosach "hehe palących zioło ziomeczek zcziluj marycha zdrowa na demotach pisali xD zajaram gibona hyhy"? Pedał Biedroń, którego wypowiedzi opierają się tylko na podkreślaniu, jak bardzo lubi kakao i jak przez to cierpi? Ryszard/Anna Grodzko ściągnięte tylko dla demonstracji "tolerancji" Polski? O pani Nowickiej się nawet dłużej nie wypowiem, stwierdzę tylko, że w głowie ma taki miszmasz jak Grodzko w bieliźnie. Cóż, nienawidzę tej partii, jak i nienawidzę jej elektoratu, bowiem by wybierać rządzących na podstawie obietnicy legalizacji jakiegoś gówna, które i tak się pali jak się chce palić a nie obnosić i "bycia na czasie" trzeba mieć w głowie więcej siana niż Mistycy Smoleńscy. Oni przynajmniej USIŁUJĄ myśleć (nie wychodzi, ale +1 za chęci). Kiepskie zastępstwo Samoobrony, bardziej tragiczne niż śmieszne, oby wypadli zanim roczniki obecnych gimbusów dojdą do głosu.
    PS. Panie Palikocie, kiedy wysypujemy zioło na tory?
    UPR (a raczej KNP)? Cóż, może nie podoba mi się liberalne podejście (jak pisałem przy PiS uważam, że powinno się trzymać choć trochę społeczeństwo pod kontrolą), ale podpisuję się rękami i nogami pod metodami Korwina na obchodzenie się z "postępem" moralności wprost z zachodu, poza tym kto wie, może jego metody prowadzenia gospodarki odniosą sukces? Do tej pory mieliśmy to samo, może warto popłynąć parę metrów dalej tratwą i znaleźć wyspę niż dryfować w 1 miejscu trzymając się średnio, ale (w miarę, W MIARĘ) stabilnie?
    Najchętniej jednak zobaczyłbym w Polsce porządną prawicową partię z liderem, który zamiast szukać spisków wyborców skłaniałby charyzmą i logicznymi argumentami, a nie przekrzykiwaniem. Robienie szumu nie działa nawet w naszym dodu**ym showbiznesie :)
    • Like Like x 1
  5. Adin122 Member

Kolego... Nie wiem co tu robisz :p Anonymous to grupa ludzi kochających wolność a twierdząc że goście z RPP to dziwadła to im tej wolności odmawiasz ;) Do tego wiesz że nazywanie kogoś pedałem jest niekulturalne?
  6. IMarcin Member

UP
    Twoim tokiem rozumowania ma pełne prawo tak mówić ze względu na wolność słowa.
    Zresztą każdy ma tu inne poglądy. Ja np nie ze wszystkimi "ideami" anonimowych się zgadzam, a mimo to od jakiegoś czasu tu jestem
  7. Volk Member

Adin122
    Owszem, jest niekulturalne, ale nie używam go do określania wszystkich osobników tej orientacji(mimo że sympatią do nich nie pałam), w moim słowniku "pedał" to określenie dla ludzi o nie tylko orientacji homoseksualnej, ale też charakterystycznym zachowaniu, takim jak u tego pożal się Boże "posła". Gdyby był "tylko" odmiennej orientacji nazwałbym go gejem, gorzej że przejawia on także inne zaburzenia- paranoję, heterofobię i chęć oglądania świata tylko przez pryzmat swojej odmienności. Jak dla niego zabraknie masła w sklepie to pewnie dlatego, że jest gejem a polskie społeczeństwo jest zacofane i złe. W stosunku do kogoś takiego trudno mi użyć "nazwy gatunkowej".

Poza tym jak widzisz niemożliwe jest, by każdy był "całkowicie wolny", "twoja wolność kończy się tam, gdzie zaczyna moja". Ci ludzie są właśnie jak dla mnie wrogami wolności z powodu, iż udają walkę o nią zapominając o innych, niż swoi "podopieczni". Otworzą usta "mniejszościom" (czyt. ludziom z zaburzeniami) kosztem zamknięcia ich normalnym ludziom (bo "homofobia", klasyczna próba powiedzenia "to wy jesteście chorzy nie my) przez wprowadzenie swojego rodzaju obyczajowego terroru.

A w stwierdzeniu, że są dziwadłami nie odbieram im "wolności", po prostu stwierdzam fakt, w Sejmie wyglądają jak cyrkowcy, bo zostali sprowadzeni ze względu na jakieś odchyły od przyjętych norm a nie kompetencje. To Palikot ich prędzej uraził robiąc z nich zwierzęta w zoo, takie "widzicie patrzcie ci geje nie są straszni tylko nie wkładaj rączki do klatki". Normalne okazy do wystawiania, ale cóż, sami chcieli.

A moje pojęcie wolności jest zupełnie inne kolego :p Jak chcesz to broń swoich ludzików, którzy zapewne są gorszymi reżimowcami niż narodowcy którymi się straszy, może tobie to nie przeszkadza, że chcą zakazać takim jak ja się wypowiadać bo masz ich poglądy, mi tak samo nie przeszkadza że "moi" politycy chcą takich zepchnąć znowu na margines(z którego de facto pochodzą, bądź co bądź poprawność i kultura poprawnością i kulturą, ale rzeczy nazywa się po imieniu) xD

Żyj sobie jak chcesz, bylebyś nie wrzucał mi ciągle oknem tęczowej flagi, nad moim domem powiewać może tylko biało-czerwona :) W twoim może być nawet burdel na kółkach i dom publiczny na gąsienicach, dopóki nie wymusisz by każdy go miał to sobie go trzymaj w spokoju :)

UP
    Duży plus, widzę, że ktoś wie, o co chodzi z wolnością :)

A jak domaga się ktoś jednolitości poglądów, to...
    ...
    ...
    ..nie, młodzieżówka KC PZPR już chyba nie przyjmuje...
    ...ale ponoć Tusk ma wakat.
    • Like Like x 1
  8. IMarcin Member

Nie rozpisuj się tak, bo jak na to patrze to mi się czytać odachciewa
    • Like Like x 1
  9. Adien Member

Ja jestem za Palikotem, on chcę wolnej konopi w Polsce. Ja jestem zwolennikiem Wolnych Konopi w Polsce gdyż od czasu do czasu zapale sobie i nie chce zostać złapany przez nasz kochany wymiar sprawiedliwości i iść do wiezienia na 2-7 lat. Moim zdaniem Palikot daje Polsce najwięcej, może wkońcu jakby doszedł do władzy spełnił by swoje wyborcze obietnice. Życie w Polsce to wielka fikcja, rząd kłamie i okrada, telewizja manipuluje, zarabiam średnią krajową z czego i tak mi wychodzi 800 zł na życie po zapłaceniu wszystkich rachunków, a emeryci mają tylko te 800 zł na zapłacenie rachunków i przeżycie.
  10. IMarcin Member

Stary nie bądź naiwny. To zwykły pozer. Przeciaz to widać zależy mu na władzy. A głosowac na kogos tylko ze względu na skręta jest przesada
    • Like Like x 1
  11. Anonymous Member

Dla Ciebie to tylko skręt dla mnie to legalny skręt, na kogo byś nie zagłosował każdy chce władzy ale może on jednak da nam tą wolną konopie? Te partie to i tak wielki HUJ więc trzeba chociaż mieć złudzenia.
  12. Adien Member

Sorki przyciskiem się bawiłem.
    PS. Trzeba w coś wierzyć ja wiem że to kłamstwa może nie wierze w to jak kiedyś ale zawsze nadzieja jest.
  13. IMarcin Member

Po 1. CHUJ
    • Like Like x 1
  14. BlackHat Member

Nowa Prawica :)
  15. Volk Member

AŻ skręt?
    Sorry kolego, ale powiało feriami zimowymi.
    Za kogo innego niż gimbusa mogę uważać kogoś, kto wybiera polityka z powodu zioła? Ch*j z gospodarką, ch*j z rozwojem, ch*j z problemami społecznymi, ZIOŁO. hyhy.
    Co do partii to różnice SĄ. To, że nie spada ci na łeb pierd*lona góra złota albo nie wynoszą ci nagle telewizora i kompa nie znaczy, że gospodarka stoi na jednym poziomie. Chyba, że twój jedyny kontakt z pieniędzmi to kieszonkowe.
    Poza tym znam kilku ludzi którzy jarają zielsko, przy czym nie obnoszą się z tym krzycząc "sadzić, palić, zalegalizować" i kupując koszulki z HYHY listkiem. Zdarzyło się im palić pod osiedlem, nie byli pałowani i pchani do więzienia. Policjanci mają swoje rozumy i wiedzą, jak sensowne jest ganianie młodzieży w poszukiwaniu jednego skręta.
    Myślisz, że Krawężnikowemu Zdzichowi chce się gonić stojącego pod blokiem spokojnego małolata ze skrętem w ryju, by potem spisywać srututu, robić rewizję mieszkania w poszukiwaniu woreczka majeranku Kamis, człowieku, gdyby tak było, to sądy byłyby pozapychane sprawami małolatów z podejrzeniem o ćpanie. To nie jest tak, że mogą wyciągnąć cię z tłumu, spuścić wpierd*l i zaciągnąć na 7 lat. Po ulicy chodzą krawężniki bo muszą, i to by pilnować porządku (np. bijatyka małolatów pod szkołą, kradzież) a nie wyjmować ci z ryja to co palisz i kroić by sprawdzić czy to tylko tytoń. Zapalenie nie kończy się konsekwencjami, chyba, że chcesz jarać na pokaz na środku ulicy albo w gimbazie. Alkohol na środku piją tylko żule mające w d*pie czyjeś zdanie, za zapalenie papierosa na środku grozi kara pieniężna, skoro palacze z potrzebą "bardziej uzależniającego" fajka, jak i wąsaty Janusz robotnik mogą się wstrzymać ze swoimi fajkami/piwerkiem, to czemu ty nie możesz? Zapal w domu i po kłopocie. Nikt pod drzwiami nie stoi i nie wącha, pluskwy w domu nie masz, poza tym ludzie potrafią być obojętni wobec krzywdy, tym bardziej będzie ich "je*ać" chłopak z jakimś dziwnym papierosem. Chyba, że masz sąsiadkę maniaczkę, it happens, albo boisz się, że cię mama pogna za "ćpanie". Za fajki i wódkę też by pognała.
    • Like Like x 1
  16. IMarcin Member

widzę że lubisz pisać:p
    • Like Like x 1
  17. Adien Member

Po 1 nie jestem gimbusem.
    Ty chyba nie wiesz jaki pieniądz by miał rząd jakby dać akcyzę na konopie i jak gospodarka by się poprawiła w Polsce, na ulicach był by lepszy towar nie chemiczny albo syf, mniej aresztowań - to tylko kilka plusów legalizacji. Z tym że Policja nie gania gimbusów jarających zioło to się mylisz gdyż nie raz idąc ulicą stolicy widzę jak szanowny pan Policjant łapie gimbusów i wiska w poszukiwaniu narkotyków.

Chcę legalnej konopi bo na tym opiera się moja wiara...
  18. Volk Member

5 minut klepania na klawiaturze, idzie mi to szybciej niż jedna runda w Nazi Zombies, na znajomych się nie ma siły dzisiaj (cudowny poniedziałek przy cudownej pogodze, jak to możliwe, że przy +1 zimniej mi niż przy -5?) a dzienną normę produkowania się trzeba wyrobić :p
    Żeby nie było offtopu
    LUBIĘ KORWINA
  19. Volk Member

Dochód? Owszem, pomysł dobry na papierze, ale popatrzmy jak wyglądałby w polskich realiach.
    Papierosy i wóda są legalne, a spójrz, ile litrów spirytusu-syfu schodzi rocznie na bazarach/ jest łapane na granicy.
    Legalizacja wiązałaby się z ograniczeniami.
    Na pewno nie pozwolą każdemu mieć kilogram suszu niezależnie od wieku c'nie? Tymczasem większość zwolenników MJ to gimnazjaliści (tak, tak k*wa, może ty masz 18-19 lat, ale najwięcej tekstów o sadzeniu paleniu idzie od ofiar najbardziej poronionego pomysłu w historii edukacji jako ukierunkowanie młodzieńczego buntu).
    Mielibyśmy taką samą sytuację, jak jest z wódką. Tylko, że skoro zioło byłoby wciąż traktowane nieufnie w Polsce sklepy byłyby lepiej kontrolowane, więc mniej "cfani" wpadaliby szybciej niż teraz paląc na ulicy, zaś "cfańsi" nakręciliby taką koniukturę dilerom, że ja pier**lę. Zamiast kupić za 50 zł 2 gramy legalnego większość dzieciaków zachęcona w dodatku tym, że teraz Policja ich oleje kupowałaby "u kumpla" bazylię pryskaną lakierem.
    Tych byłoby więcej niż teraz, legalizacja, a więc mniejsze konsekwencje nakręciłyby cwaniaczków do biznesu, zwłaszcza że ten naród kombinowanie ma w naturze.
    Zachęciłaby także akcyza, znowu z powodu nieufności wysoka by zniechęcić młodzież do palenia "tego z trudem zalegalizowanego świństwa", "po co płacić w sklepie 50 zł, skoro ten ziomeczek ci da za dwie dyszki, przecież to zioło, tego dilerzy nie mogą spi**dolić, c'nie, poza tym to nie jest mafia z TeWueNu co pokazywali tylko to przecie Mirek spod 12, hehs xD xD"

Poza tym po co pieniądze dla rządu, skoro pisałeś, że KAŻDY TAM TO GŁĄB, tego bierzesz tylko dlatego, że obiecał marychę? Te pieniądze popłyną z TWOJEJ kieszeni do państwowego budżetu, tyle, że w tym państwie budżet lubi pieniążki na śniadanie obiad i kolację (czytaj: działa jak układ pokarmowy. Dasz jedzenie, wróci g*wno)! To nie będzie aż tak ogromna kwota, by choć na chwilę zatkać odkurzacz rządowy. Nie wypłacą większych pensji (chyba że posłom) z dochodów z MJ, tylko przepier**lą. "Milion tu, milion tam, znowu ch*j w kieszeni mam" Zwłaszcza, że żeby marycha była legalna pieniądze należy powierzyć komuś, kto umie jedynie krzyczeć i obsługiwać plastikowego penisa. Nie ufam osobie, która nagle nawróciła się na tolerancyjną lewacką ścieżkę jeszcze parę lat wcześniej przedłużając kary dla narkomanów, będąc właścicielem Ozon, zatrudniając do pisma Terlikowskiego, który ma zero wspólnego z tym, co teraz reprezentuje Palikot. Zwłaszcza, że jego program jest w 99% populizmem, co dobrze ukazuje, czy przyszedł tu by rządzić, czy by "mieć władzę" i tyle.
    Ew. za rządów PiS-u nie wpadłyby w tzw. dziurę poselską przez ich paranoję na punkcie korupcji, (ale zapewne wpadłyby i tak do dziury którą kopały wszystkie rządy do spółki) ale prędzej zobaczę blond zombie Hitlera tańczącego makarenę w rytm "For Whom The Bell Tolls" przy stoisku warzywnym w Biedronce niż posłów PiS za ziołem.
  20. GreyInvidia Member

Ja tam jak już, to najbardziej popieram Korwina-Mikke, mimo że ma trochę radykalne pomysły czasami :p
  21. Adien Member

#59 Gimbusy by przestały to palić bo było by to już mało cool, zobacz Holandię tam palą tylko turyści a spotkać Holendra w coffee shopie to jest cud. Zastanów się po co kupić syf na ulicy za 20 zł które jest gównem jak można kupić coś lepszego Polskiego w sklepie, to jest tak samo jak z papierosami z Rosji i z spirytusem. Zioło i tak palą młodzi ludzie niektórzy bo jest to modne inni bo nie chcą sięgać po grubsze narkotyki albo po alkohol. Tak masz racje w sejmie są złodzieje i tak ten hajs cały by okradli ale wiesz że co roku skazuje się 5tysięcy ludzi za posiadanie MJ i to są ludzie którzy rzadko palą ale mieli pecha, studenci którzy chcieli się pobawić, młodzi ludzie , rodzice którzy nie chcieli sięgać po alkohol i żeby się ogarnąć a teraz siedzą w kryminale i nie oszukujmy się maja zniszczone życie bo później w huj trudno o prace chyba że w nielegalu

"
    Wynika z nich, że co roku przybywa nieletnich podejrzanych o przestępstwa narkotykowe. W 2010 r. zarzuty usłyszało 4,1 tys. z nich, w 2005 - 3,6 tys."
  22. ShockCat Member

Proszę nie oftopować.

Polityka, polityka, polityka... Hm... Może powinniśmy założyć własną partię walczącą o dobro dla społeczeństwa? Anonymous jako partia? Czy to w ogóle byłoby możliwe? Urzędnicy w maskach hm... Chyba byłoby to pewnym zaprzeczeniem dla idei?
  23. Adien Member

Musisz podać swoje dane a co za tym idzie brak anonimowości...
  24. ShockCat Member

W takim razie kiepsko...
  25. Alteri Member

Ja na razie zostaję przy Palikocie. Zobaczymy co zrobi, jak na razie wybił się wysoko i niech tak trzyma może coś zdziała. Trzeba dać im czas i (pieniądze xD)
  26. IMarcin Member

Jak napisał gdzieś Pan satanista nie chce niektórych ludzi w sejmie
  27. Zekdarrath Member

Hehe, obrońca uciśnionych. Wiedz przyjacielu, iż offtop to nasza odwieczna tradycja od dawien dawna.

A idealna partia nie istnieje.
  28. cassien Member

Pomysł z partią dobry i by się nawet "sprzedał" , ale i tak to nie wypali . :) . A idealnej partii nie było i chyba nie będzie . Hmm . Palikot jest dla mnie zbyt dużym pozerem , ale dajmy mu szanse . Zobaczymy co zrobi .
  29. IMarcin Member

UP
    Za tego pozera miałem dać pierwszego like w swoim życiu, ale stwierdziłem że jeszcze z tym poczekam
  30. Nimeton Member

Korwin jak dla mnie też trochę 'czaruje'. Myślałam, że Palikot to w miarę ogarnięty polityk, ale z tego co widzę, chodzi mu głównie o zrobienie największej sensacji. Chyba nie ma jak na razie polityka, który całkowicie by mi odpowiadał, ale co zrobisz, nikt nie jest idealny ;-)
    Dlatego w kolejnych wyborach najprawdopodobniej oddam nieważny głos, ale obywatelski obowiązek spełnię.
  31. cassien Member

W Palikocie denerwuje mnie to , że nie robi tego co mówi . Jak na razie odniósł duży sukces , ale głównie wśród ludzi młodych i tzw. wyrzutków (nie chce nikogo urazić) , którzy mają nadzieje że pomoże on związkom homoseksualnym , itd . Boje się o jedno . O to że się na nim zawiodą , a jego obietnice pójdą na marne , bo jest to niestety bardzo prawdopodobne .
  32. IMarcin Member

Mi się nawet jego obietnice nie podobają więc jest ostatnią osobą na którą bym zagłosował
  33. Zekdarrath Member

Może narysujesz na karcie kutasa?
    • Like Like x 1
  34. regeannonim Member

Mam w dupie wszystkie partie jak mam na kogoś glosować to jestem tylko pewny ze nie zagłosuje na Palikota bo. mu chodzi żeby tylko dorwać się do władzy taka jest prawda gówno go iterysujemy.
  35. cassien Member

Według mnie , teraz dobrze zapowiada się Korwin . A wy jak myślicie ? Powiedzie mu się ?
  36. Zekdarrath Member

Nie raczej. Ostatnio taki hype był, głosujcie na Korwina. I co? Ile on miał %?

Korwin nie da chyba już rady.
  37. cassien Member

Przyćmiewa go Palikot . :D . Swoją drogą , dużo się ostatnio porobiło partii .
  38. Anonimowy Member

Zbyt wiele rzeczy mnie do niego nie przekonuje np.
    - kary cielesne
    - likwidacja Służby Zdrowia, a rany po karach cielesnych kto będzie leczył? odpowiedź JKM "zagoi się!"
    - likwidacja Ministerstwa Edukacji (nie ME jest złe tylko system edukacji :p)
    - kary śmierci (bądź za karą śmierci - mów, że aborcja to morderstwo!)
    - możliwość posiadania broni palnej
    - reforma sądownictwa
    - odebranie praw wyborczych kobietom i wielu osobom (będzie sobie wybierał kto ma na niego głosować?), kobiety i tak by na niego nie głosowały, bo jest seksistą i się do tego przyznaje
    - powiększenie wydatków na armię z budżetu państwa (raczej bym je zmniejszył do minimum, 1%, a zwiększył na kulturę, bo jak na razie jest 0%)
    - więcej wojska w Polsce i za granicą
    - król Polski i jak myślę JKM na tronie ;)
    - sposób w jaki mówi o "mniejszości" np. homoseksualistach, czyli "homosie". Mi też zbytnio nie podoba się, że np. 2 panów się ten tego :D, ale umiem to poszanować, a wydaje mi się, że pan JKM kazałby ich rozstrzelać xD
    - ta jego nadpobudliwość i jak ktoś stwierdzi, że się myli to wpada w szał :p tak jak tutaj: https://whyweprotest.net/community/threads/poglądy-polityczne.97721/#post-1993635
  39. Nimeton Member

Nie jestem wulgarna, więc odpada.
  40. Yogoro Member

Chciałbyś zostać adoptowany przez parę homoseksualistów? Bo ja nie i nikomu tego nie życzę. Gdybym wierzył w reinkarnację, wręcz panicznie omijałbym tą partię sadystów

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins