Tulku nie bardzo rozumiem.Napisałem,że plemiona to był taki wystrzał,mogłem podać dowolny przykład np.tibii,fejsa,automatu do robienia kawy czy deskorolki,coś głupiego byleby sprowokować komentarze...Uparłeś się na te plemiona,ale trudno...Nie wszystko trzeba rozumieć
Ja tam najpierw zdecydowałbym poprzyglądać się ćwiczeniom z polskiego. Mimo wszystko witamy kolejnego 14-latka.
Cóż, po prostu po pierwszych wypowiedziach wszyscy (a przynajmniej kilka osób) odnieśli wrażenie, że przypałętał się kolejny nic nie wnoszący do żadnej sprawy osobnik, który egzystuje jedynie po to, żeby masowo produkować offtopy. Kiedy jednak wyjaśniłeś, że to był swoisty 'test' naszych reakcji, celowa prowokacja, z całej twojej wypowiedzi biło pewnego rodzaju... hm, 'doświadczenie'. Tak jak powiedziałeś - 'inny nick, inny sposób wypowiedzi, inna, losowa tożsamość'. Brzmi jakbyś co najmniej rozumiał koncepcję anonimowości, i potrafił zastosować ją w praktyce, wcielając się w te czy inne role. Masz ode mnie szacunek od teraz. To mniej więcej miałem na myśli, stwierdzając, że 'ogarniasz'
@UP Dokładnie Bo mnie już zaczyna wkurwiać ten najazd osobników płci nijakiej z ośrodków zwanych gimbazami i Szkołą Podstawową nr.Pierdylion W Zapiździowiu Wielkim Imienia Gienka Portka ...
Pomyśl,że takich osób jest wiele,a w Waszych oczach to tylko neoludki,trolle itd...można się jednak czasem przejechac
A owszem, można, dlatego bezpiecznie założyłem (parę postów przed tym, jak zrewidowałem swoją opinię nt. stopnia twojego ogarnięcia ), że nie jesteś tzw. "dzieckiem neostrady", a po prostu osobnikiem, który nie za bardzo wie, gdzie i po co się znalazł, i trzeba go uświadomić, to może coś z niego będzie Tak czy siak, ostatecznie byłem - i jestem - mile zaskoczony twoją osobą.
@narc No to chyba czaję to był taki test... zdałem? Jak pamiętam cię przywitałem z radością więc liczę na co najmniej 4+ Peace!
Przeglądałem forum od dłuższego czasu i w końcu postanowiłem się zarejestrować, mam nadzieje że wniosę coś pożytecznego.
Witam. O Anonymous wiedziałem już dawno tzn. od czasu akcji z Sony. Trafiłem, bo poszukiwałem polskich Anonimowych. Zawsze służę pomocą
Witamy. Jeżeli dotknie Ciebie jakiś prymitywny tekst, to nie zrażaj się i pisz dalej. Jak na każdym forum jest tu kilku 'gości' (zwłaszcza po ACTA). My nie zwracamy na nich uwagi
Witam. Działalnością Anonymous interesuję się od roku. Bardzo zaimponowała mi idea, którą przekazują oraz ich aktywność. Na samym początku nigdy nie słyszałam o Anonimowych gdyby nie twórczość Alana Moore'a, która mnie zafascynowała Podoba mi się to, że mogę wspierać różne działania oraz przyczyniać się do walki z nagromadzeniem ówczesnego "brudu", który stał się normą w naszym kraju i nie tylko... Postanowiłam założyć konto na tym forum, ponieważ tak jak każdy użytkownik chcę "dorzucić" coś od siebie. ^__^
A więc witamy, witamy ^^ Tylko się nie zrażaj szybko. Forum póki co nieco 'przystopowało', sporo też było jakiś utarczek między nami... Ale powtarzam - nie zrażaj się. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami jakiś czas.
No z tym może być akurat ostatnio problem Wiem że to post sprzed ponad miesiąca ale jaka druga ? dużo więcej ich jest wbrew pozorom.
Witajcie Obserwowałem wasze forum już jakiś czas. do rejestracji przekonał mnie temat o indect. jeśli chodzi o nick to nie ma on większego znaczenia.
Jam jest ten który ma takie same przekonania jak Anonymous dlatego jestem z wami. Jestem przeciw wszystkim i wszystkiemu co próbuje zabić nasze nieśmiertelne idee. Jestem tym który zrobi wszystko w miarę swoich możliwości by powstrzymać plugastwo tego kraju. Zasmuciłem się że chwilowo coś się zatrzymało a zainteresowanie czy też znanie nas spadło gdyż nic nie robiliśmy. Coś znów zaczyna się dziać jestem z wami a razem możemy wiele chcę by o nas usłyszano w każdym województwie w każdym mieście w każdej wsi niech nas oczekują z radością i nadzieją na lepsze. Pzdr. Marioxs
Witam, mam na imie Anonymous i postanowilem zalozyc konto na forum. Forum poznalem juz dawno, od dluzeszego czasu tutaj zagladam. Szkoda ze malo osob bierze czynny udział w akcjach, pora to zmienic. Nie wiem czy kiedykolwiek sam cos zorganizuje, ale na pewno pomoge jesli jakos bede mogl. P.S sorry ze nie ma polskich znakow, musicie to jakos przebolec, poniewaz moja klawiatura ich nie ma a nie bede specjalnie sprowadzal do afrykanskiego buszu klawiatury z polski Pozdrawiam.
Witaj Vanony, tj. Anonymous Jeśli nie mieszkasz w Polsce, zawsze możesz pomóc na różne sposoby, np. organizując różne akcje (wszak pomysłami można się dzielić niezależnie od miejsca pobytu), projektując plakaty i ulotki, robiąc filmiki, dzieląc się pomysłami na zabawne działania, szukając informacji nt. potencjalnych zagrożeń itp. Sposobów są setki.
Witam! Jestem Slave. Forum te poznałem już dobry rok temu, niestety poprzednie konto zostało zapomniane i postanowiłem założyć nowe. Wcześniej udzielałem się jedynie na IRC'u, jednak ostatnio z moich obserwacji wynika że na kanał #poland mało kto wchodzi. (Jeśli zmieniono nazwę kanału, prosiłbym o jej podanie)
Witamy na pokładzie. Jesli chodzi o IRC to tak, nadal serwer i kanał jest ten sam, a niska frekwencja to akurat ostatnimi czasy standard.
No to witam. I proszę o zauważenie różnicy pomiędzy "Slive2Gold" (w skrócie "Slive") a "Slave92". Co do IRC, warto się zastanowić jak jakimś "planem" odżywienia.
Serdecznie witam. Jestem Dash i jak widać po moim avatarze i nicku, należę także do Pegasisters&Bronies (i mam nadzieję, że nie będę z tego powodu odrzucona). Od roku śledzę wasze poczynania i w końcu postanowiłam odnaleźć to forum i dołączyć do was! Trochę to zajęło, ale w końcu mogę się tu zapisać i dołączyć do was. Poszukiwania się opłaciły!