Czwartą stronę czytam, że trzeba zacząć działać, a to tylko jeden temat W tym momencie nic nie planuję. Zadaję jedynie pytanie, które sprowokuje do odpowiedzi i do dalszych dywagacji na temat "co teraz?". :3
Jak dla mnie to im brakuję miejsca do pogadania po prostu, tak poza Op A na IRC gadało sie o wszystkim
@up dobrze gada @RainbowSix poprawka zacząłeś już 5 stronę :3 Ja robię w sobotę paper storm na terenie Częstochowy with Yumi and Vinoth ponadto trzeba zacząć spam kwejka itp. jak również wszędzie gdzie się da. Przestańmy gadać o głupotach i zacznijmy działać Poza ty wypadało by postawić jakiś stabilny IRC bo takie spamowanie forum jest nie zbyt komfortowe
Nowe spostrzeżenie: To trochę jak polscy politycy, ktoś rzucił oczywistość. Kilka osób się ochoczo podpisało. Następnie jest wzrost podpisujących się pod genialnym i innowacyjnym pomysłem. Dalej ktoś staje na przeciw, no bo przecież wszyscy walą to samo. Kilku stronicowa dyskusja dlaczego oczywistość jest powtarzana. I puenta; podczas tych debat tylko kilku ludzi robi cokolwiek i nie jest to omawiana kwestia
i jak wasze rezultaty:>? Śmigaliście przyklejać w maskach? ile mniej więcej wykorzystaliście plakatów etc?
poszlo ok 500 ulotek w centrum porozklejane po tablicach oglosze, przystankach i rozdawane ludziom. Masek nie mieliśmy ale wykorzystaliśmy zwykle szaliki. Co do rezultatów to ludzie się zdziwili i czytali to co na ulotkach. Możliwe iż akcja zostanie jeszcze powtórzona
Jutro paperstorm w czesci Krakowa Osoby z Krk proszone o raport o tym jakie czesci miasta sa juz oplakatowane