Customize

Scientologia in Romania

Discussion in 'Scientology and Anonymous' started by Food Link, Oct 30, 2018.

 1. Food Link Member

  Scientologia castiga multi adepti in tarile mai putin dezvoltate in estul europei ca de exemplu Romania unde religia scientilogica are din ce in ce mai multi membrii si dintre tineri si dintre cei in varsta.de ce?ce se intampla?
  Romanii sunt un popor tolerant si usor de convins tinand cont ca de sute de ani suntem condusi de alti si din cauza situatiei inca nestabile din punct de vedere financiar.Oameni de afaceri sunt incantati ca participa la fel ca si tineri la tot felul de intalniri bazate pe dezvoltare individuala si de afaceri(multe cursuri oferite gratis).Cine nu vrea sa socializeze si sa cunoasca mai multi oameni?
  Intr-un final rezultatul este adoptarea unor diferite cursuri bazate in mare pe dianetica(hipnoza constienta)inventata de L. Ron Hubbard care a inventat religia bazat pe Freud care inventase in 1909 respectiva tehnologie si ne spunea despre creierul uman si despre traume in cele din urma Scientologia se foloseste de oameni in scopuri diverse mai mult sau mai putin ortodoxe.Din punctul meu de vedere ca ex-scientolog va spun din tot sufletul ca daca a-ti suferit nu stiti ce e aia pana nu v-ati lovit de aceasta religie.Am terminat cursul de dianetica de 10 ani si de cand am plecat de la aceasta religie familia ma renega,numai am pe nimeni,nici un prieten iar in mare sunt considerat nebun.Sper sa intelegeti ca sunt in punctul de a m-a sinucide si sa nu faceti aceasi greseala ca si mine,orice fac nu e ok deoarece nu sunt de acord cu metodele lor si nu voi fi niciodata.Mama mea spune ca sunt nebun si cand ai spun ca merg la doctor nu la scientoligi(ei cred ca pot vindeca orice boala psihica)tace din gura.
  Asadar daca vreti sa va sinucideti scientologia e o oportunitate:)))
  Nu consider sinuciderea o solutie ptr. ca sper ca voi schimba ceva.
 2. Lickit10Times Member

  Dude, ENGLISH pl0x.


  Romania The Romanian Scientology Church has only 70 members. According to the Law no. 489/2006 Scientology is not included among the 18 officially recognized religions by the State.[65][66]

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins