No właśnie jak rozumiemy to przesłanie ? We are Anonymous, We are Legion, We do not forgive, We do not forget, Expect us. Zapraszam do dyskusji i podzieleniem sie spostrzeżeniami w tym temacie.
Jesteśmy Anonimowi - to chyba jasne. Imię nasze Legion - Anonim nigdy nie robi czegoś sam, zawsze pomaga mu grupa. Zdecentralizowana grupa jest podstawą działania Anonymous. Nie przebaczamy - czytaj: uważamy, że dla złych ludzi nie ma przebaczenia, obniżenia kary, trzeba ich karać z całą surowością Nie zapominamy - obojętnie, jaki by człowiek nie był teraz, nie należy zapomnieć o jego błędach w przeszłości. Spodziewajcie się nas - to chyba tłumaczyć nie trzeba. Ja tak to rozumiem.
Właśnie trafnie to określiłes gdyż wielu to przesłanie traktuje jak pusty slogan wypowiadając się i powołując się na to przesłanie nie rozumie wagi tych słów.
Jestesmy Anonimami Jestesmy Legionem Nie wybaczamy Nie zapominamy Oczekujcie nas. Pozdrawiam z USA BK
Akurat sama geneza jak i znaczenie tych zwrotów pierwonie nie miała nic wspólnego z białorycerstwem i aktywizmem. A powstało jeszcze za czasów jak Anonymous było 'Internet hate machin'.
Zazwyczaj nie odpowiadam na posty trolli, ale ten wkurwia mnie wybitnie. Jeśli naprawdę masz tę strzelbę, to załaduj ją i sam się zlikwiduj. Przysłużysz się społeczeństwu, naprawdę.
W sumie zawsze mnie ciekawiło iż się narzeka na Anonymous i ogólnie cały ten "kurwidołek rewolucjonistów" ale gdy coś nie tak w sprawie internetów/kraju to już jesteśmy tymi dobrymi pro elo mada faka.
Taka nasza natura w myśl polskiego powiedzenia Kto sie lubi ten sie czubi Zaraz chyba ktoś wyskoczy z postem że anonymous to nie jest kółkiem wzajemnej adoracji