Customize

Werbowanie nowych Anonów

Discussion in 'Anonimowi w Polsce' started by MakaveliAnon, Sep 24, 2012.

1. Makaveli Member

Jak pewnie niektórzy z was zauważyli, odkąd sprawa ws. ACTA w mediach ucichła, gwałtownie zmalała ilość Anonów na WWP. Dlaczego? Z pewnością większość tych którzy w tym okresie do nas dołączyli, myśleli że zostaną wielkimi hakerami i będą włamywać się do swojej dziewczyny na maila... Tutaj zaskoczenie- Anoni w większości to aktywiści nie mających pojęcia o hackingu! ;) Kiedy wejdziecie sobie na naszego IRC, zauważycie że ilość osób tam przesiadujących to zazwyczaj nie więcej niż 5 osób, w dodatku nikt nic nie pisze. Piszę ten temat, abyście promowali Anonów, forum WWP i werbowali swoich znajomych którzy zrozumieją kim tak naprawde są Anoni i wstąpią w nasze szeregi... Im nas więcej, tym lepiej, prawda?

Pozdrawiam, Makaveli
  2. Anonymous Member

Werbować nie werbujemy bo nie jesteśmy partią ale promowanie idei Anonimowych jak najbardziej.
  3. Jeśli ktoś chce do nas dołączyć nie będzie miał najmniejszego problemu z tym żeby nas znaleźć... Moim zdaniem to zły pomysł...
  4. Anonymous Member

Im więcej tym lepiej... Ja myślę, że lepiej mieć jakość a nie ilość. Jednak jedno z drugim byłoby świetne. :D
    Jeśli chodzi o "werbunek", to można to robić na zasadzie podpuszczania - ja nic nie wiem, nie działam, ale masz tu stary link do takiej fajnej strony.
  5. Anonymous Member

Sam rozmawiałem ze znajomym o "nas" On sam zaproponował żeby dowiedzieć się więcej o Anonymous i jeśli się da to dołączyć, szkoda że po ACTA mu się znudziło ;X
  6. Makaveli Member

No niestety niektórym się znudziło po ACTA bo tak jak już wspomniałem, większość myślała że zostaną "hakerami", a jeżeli chce się zostać hakerem trzeba nad swoimi umiejętnościami pracować :p Chciałbym też podkreślić że im nas mniej, tym ciężej jest robić protesty na stronach jeżeli wiecie co mam na mysli ;]
  7. pepeXXL Member

Jeśli protest jest w nas, to wystarczy tylko chcieć i umieć go wyrazić.
    Większy skutek przyniesie dziesięć protestów zrobionych przez dziesięciu Anonów oddzielnie, niż jeden protest zrobiony przez stu Anonimowych razem.
    Jest lepiej i bezpieczniej!
  8. Astat Member

Ja bym tam była za "promowaniem idei Anonimowych". Szczególnie, że sama jestem nowa i do dołączenia skłoniło mnie to, co się wyrabia w kraju i za granicą. Jak tak przeglądam komentarze, to można się wieele dowiedzieć. Tu łatwo jest znaleźć info, których normalnie trzeba by długo szukać. Jak wiadomo, ciemnym ludem łatwiej manipulować. Czemu by ułatwiać pracę tym tamtym? ;)
  9. Anonymous Member

Tu raczej spotykają się ludzie , którym odpowiadają pewne idee.

Share This Page

Customize Theme Colors

Close

Choose a color via Color picker or click the predefined style names!

Primary Color :

Secondary Color :
Predefined Skins