Witam! W dniu dzisiejszym otrzymałem maila od studenta dziennikarstwa na Uniwersytecie w Opolu. Chce on porozmawiać z jednym z nas, ponieważ pragnie, aby studenci z jego uczelni (i nie tylko) poznali prawdę o Anonymous. Proponowaną przez niego formą rozmowy jest komunikator Skype. Ja nie mogę udzielić mu wywiadu z dwóch powodów: 1. Nie posiadam maski, gdyż została mi ona zniszczona w czasie manifestacji. 2. To nie moje województwo. Osoby chętne proszę o kontakt na PW lub w tym temacie. Sprawa jest bardzo ważna, gdyż rozmowa odbyć się musi do wtorku. O rzetelności i prawdomówności tejże stacji wskazuje materiał: http://www.100.uni.opole.pl/index.p...:serwis-informacyjny-sety-z-28012012&Itemid=1
niestety nie dam rady . Wstepnie moge sie umowic na czwartek lub piatek jesli Panowie byli by wtedy jeszcze zainteresowani. Moge im dostarczyc tez do soboty oficjalne stanowisko anonymous poland ktore zostalo poparte na ircu glownym irc.anonops.li
Czy ja coś przegapiłem, bo nie przypominam sobie byśmy mieli oficjalne stanowiska, oficjalne ircy, może jeszcze oficjalnych przedstawicieli. Wszelkim atencyjnym dziwkom które szukają +10 do lansu dzięki anonom, mówimy wypierdalać.
Nie ma sensu. Talibb już w którymś temacie próbuje lansować się na rzecznika prasowego Anon. Go away and die, ok? A tam gdzieś wyżej widziałam kucyka!
Proszę się rozejść, Imperator Ludzkości łaskawie wejrzał na ten temat. Herezja zażegnana. Z poważaniem Wasz lokalny inkwizytor =][=
Moje zdanie jest takie: Lepiej, żeby ktoś zrobił to dobrze w porozumieniu z nami. Jak ta telewizornia będzie dalej chciała taki wywiad, to zawsze znajdzie się jakiś Franek z przypadku, co napieprzy głupot, a jak sypną 50 zeta, to nagada, co mu ślina na język przyniesie. Wtedy dopiero będzie kaszana.
Jest nawet gorzej - wejdź na irca. Każdy chce teraz dawać orędzia i wywiady do TV. A, że wykraczają się na pytaniu "co chcecie im przekazać" to już inna sprawa.
Nie wiem na ile mogę się wypowiadać ze swoim stażem tutaj, ale jak dla mnie za dużo się robi tych wywiadów, uważam że lepsze byłyby dotychczasowe formy komunikacji z ludźmi, czyli filmiki, ulotki, strony internetowe.
No niby racja, ale co jak co, to chyba jednak najwięcej osób wśród studentów nas popiera. I najwięcej też przybywa (ignorując dzieciarnię)
Wolę nie. Jak pojawia mi się w głowie myśl o czacie/ircu/czadu-gadu albo czymś takim powstaje silna reakcja uczuleniowa. Puchnę, robię się czerwony i tracę kontrolę nad poziomem agresji. Na pewno komunikacja z pominięciem mediów była wygodniejsza, ale 3/4 populacji to idioci, którzy w ogóle nie szukają żadnych informacji, tylko żrą bezkrytycznie to co im wybiórcza, fakt czy jakiś inny tefauen wciśnie. Jak nas nie będzie w wybiórczej czy tefauenie, to nie dotrzemy do 3/4 populacji. Chyba warto to zrobić, bo to podatny grunt dla OpACTA i OpUkraina. Skoro Anonimem może zostać każdy, to można się było tego spodziewać.
Za dużo gimbusów nie ogląda studenckiej telewizji, więc ryzyko nie jest takie duże, a może sie opłacić.
Ferie się zaczęły xD po za tym " lurkują od wyborczej" jak to wesołe anonki na kara piszą przejdzie, znudzi się i wrócą na samosie.
JAAAAAAK JAAAAAAAAAAAAA NIENAWIDZĘ PONIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! View attachment x-all-the-y-meme-generator-kill-all-the-ponies-86e